Sunday, October 12, 2008

Akukah Yang bosan itu??

Melihat blog sendiri... aku bosan tengok layout yang hitam legam ni... takder seri langsung...

Tengok kat blog skullsplitter, dah berwarna-warni.... Tengok blog Yasmin, banyak btul foto... Tengok blog Chenta tapi Bhenci pun dah banyak art nyer...

Akukah yang bosan tu??

Tapi, aku takder idea nak wat layout cemaner...

Takkan nak letak kaler pink plak?? haduh... buhsannya...

Nak update blog... Idea takder... Tolong bagi idea bleh??

Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!! Jeritan batin....

7 comments:

Rajuna said...

haha
pergi minum kopi ais.

bulan.ke.bulan said...

andai saya tahu macam mana nak hias blog cantik saya akan tolong.tapi malang,saya tak tahu

Fiziy said...

upah saja designer. pasti memuaskan nafsu. tp mcm da ok jugak blog kamu ni. orait saja..

Faisal Admar said...

hitam tu cantik tapi dah macam ramai plak pakai. mayybe sebab senang nak match dengan gambar. atau maybe senang nak match dengan fornt yg bermacam color.

dulu saya pakai background hitam juga tapi lama kelamaan dah boring sebab ramai sangat pakai.

zamspotte said...

rajuna: thank for the idea... ok jugak kaler kopi susu... silver... ok ar tuh...

moon: takper... kalo tau taknak tolong, memang tak bleh dimaafkan... haha

fiziy: ntah lar.. rasa bosan amat... upah designer?? wargh.. mesti mahal tuh...

faisal: itulah permasalahannya... kalo kaler terang, silau mato nak membacanya...

love-n-hate said...

terkojut den, coklat je dunia!

**teringin nak makan coklat plak tetiba!

zamspotte said...

hahaha... coklat lar yang best... tapi, banyak coklat yang besh2 dah tableh makan... ader melamin...