Monday, October 13, 2008

Coklat pun OK jugakkan??

Merentasi ruang tona warna di adobe photoshop.... Akhirnya gua berkenan dengan warna coklat ni... Layout gua hilangkan border... supaya idea-idea adalah tanpa sempadan, tanpa halangan... nak ekspresi aper pula yer lepas ni??

Kalau ader masa, gua nak klasifikasikan pautan (link) ke blog2 lain.... Beberapa klasifikasi seperti Blog Politikus, Blog Karyawan Seni, Blog Industri Hiburan, Blog Indipendent, Blog Teman2 dan Blog2 lain... Jika ader masa insya allah... Gua akan penuhi hasrat gua supaya senang gua nak roll kepada blog lain...

Gua nak hiasi dengan benda2 indipendent atau bebas kat blog gua... Kalau nak letak online RSS pun ok kot... gua takut berat dan susah nak bukak jer nanti...

Pepehal, kalau Lu orang ader idea nak bagi kat gua... gua alu-alukan... kalau lu orang nak kritik2, gua terima jugak asalkan kritikan yang membina... Kalau gua tersalah tema, lu orang tolong tegur yer...


Keindahan maya atau fatamorgana
Itu adalah gula dunia...
Jika kurang ia, tawarlah hidup kita...
Jika terlebih ia, sakitlah hidup kita...
Pandailah kita memilih untuk menentukan dosnya...
Berpandukan pada panduan dan pedoman agama...

2 comments:

Fiziy said...

kalernye sesuai aku rase. sama match dgn itu siput. ini sekaligus memberi aku idea utk menukar template lain pulak. haii..

zamspotte said...

leks ar fiziy... cam tak biaser plak tukar-menukar ni... Ok kan ngan kaler siput tu??