Sunday, October 19, 2008

Hari Bintang Jatuh... Mari-mari... Kita Pergi...


*Wany Ardy mengadakan hari bintang jatuh untuk semua peminat-peminat seni dan puisi...




Ini adalah attachment dari blog http://kehadapanbintangjatuh.blogspot.com/:




Pre-sale tickets to Hari Bintang Jatuh are out and it's only RM10 each! Kami keluarkan awal sebab tiket terhad dan 'rumah terbuka' saya ni kecil-kecilan je. Tak naklah kalian berebut dan tak selesa kan? Nasib baik ada rakan-rakan Suria Baja Hitam saya yang membantu. ;)




Shah Alam (Sek.13, U2, Bukit Jelutong, Puncak): Man - 0122747353


Shah Alam (Pusat Bandar and up): Ikmal - 0129095881


Kota Kemuning and Subang Jaya:Omar - 0123887646


Kelana Jaya: Shukor - 0172088840


Damansara: Oat - 0123691525


Kuala Lumpur: Hajar - 0173912065


Ampang: Ashraff - 0129025460


Melawati: Kerr - 0132243644


Serdang: Jasmin - 0129072507




THEY artsudio @ Annexe CM




The Super Sunday @ Monorail Bukit Bintang




Quick, call them to get your tickets! Nak "ON CINTA" pun boleh tapi hati-hati, half of them are taken and half of them are available. Jeng jeng jeng :pP.S. Because the space provided is absolutely free, all exhibitors and booth owners will need to have tickets too. And yes, of course you can purchase on the 25th itself, IF the tickets are still available. Tak ada duitlah nak cetak banyak-banyak~ (Sebenarnya takut banglo runtuh, boleh tak?) LOL




Berikut adalah butir2 hari tersebut...




Wani Ardy's HARI BINTANG JATUH


Hari pengakuan kita bergema...




25th October 2008


12pm-10pm




153, Malaysian Institute of Arts's Red Bungalow


Jalan Ampang (Behind Pelita Nasi Kandar KLCC)




ACOUSTIC PERFORMANCES


Para Senandung




Azmyl Yunor / Ana Raffali / Apple JuiceBintang Batu / Captain G / From Cadillac To Geisha


Joshua Foong / Liyana Fizi / Rashdan Harith


Ray & Ash / Rendra Zawawi / Rina S.The Fridays / The Siblings




POETRY RECITALS


Pencengkam Jiwa




Ashraf Ishak / Dianne Dayanna / Fynn Jamal


Nona Cici Suleiman / Shaira Amira


Wak Dol / Zahiril Adzim




VIDEO SCREENINGS


Penglipur Lara




VISUAL EXHIBITION


Penghenti Masa




SATURDAY MARKETPasar Sabtu




ADMISSION: RM10




Untuk pengetahuan sekalian, tema acara adalah bintang jatuh/falling star. Maka tersangat comellah jika sewaktu berniaga itu, anda dapat mengenakan sebarang pakaian yang mengandungi sebarang motif bintang. Walau bagaimanapun ini bukan paksaan, sekadar suka-suka sesama kita yang menjayakan majlis. Saya perlu pengesahan anda SECEPAT MUNGKIN untuk menganggar bilangan yang terlibat dan seterusnya membahagi ruang. Sekiranya anda sudi menerima pelawaan saya (yang mana saya harap sangat-sangat akan terjadi), silalah hubungi saya/kami melalui cara-cara berikut:


Contact numbers:012-9072507 (Jasmin Ghazalli)


013-2243644 (Kerr Abdullah)




Email:kehadapanbintangjatuh@gmail.com








*Ayuh kita pergi bersama-sama...

2 comments:

weed and bandages said...

all the best!

zamspotte said...

Not mine... Only promo... ms weed pergi eh??