Monday, July 28, 2008

tag... Gua pun kena tag...

Skullsplitter and Zara, harap kamu puas hati ngan tag polimerase saya ni... pecah kepala nak buat tag ni... adeh!

Siapa hero anda?
My friends around me...

Ayat yang selalu dituturkan?
Haha...

Perkara yang perlu sentiasa kena ingat?
ALLAH Yang Maha Esa.

Pastu nak kena ingat hutang2 yang masih tertonggak...

Dalam wardrobe, apa perlu ada?
Erm... ada hanger, baju, seluar, tabung kelapa, komik Kyo The Samurai Deepers.... Baju Melayu, tuala mandi, dsb...

Anda seorang yang branded?
Yup! Look at me... Kasut, made in Gombak... Baju, Old Navy made in Siam... Seluar, Lois made in Malaysia... (Beli kat Kg. Jawa ni)

Apakah rutin grooming anda?
Org laki ada special groom ker??

Dan, apakah yang paling penting dan perlu ada dalam beg anda?
Beg sandang ker? Slalu ada Buku cerita, fail plastik keras yg ada resumer, CD installation, plastik gula-gula dsb...

Apakah impian anda untuk 5 tahun akan datang?
5 tahun akan datang?? Erm... 1) dah ada rumah besau! 2) Ada keta besau! 3) Ada bini besau! eh... silap, ada bini dah... 4) Cahayamata... 5) Apa-apapun, kenalar ada kareer yg tetap dulu huhu...

Apakah yang paling anda suka mengenai bandar di tempat anda?
Erm... ada Tesco, Giant, Carrefour, Dataran Pahlawan Megamall, Mahkota Parade, Family Store, Ranjini... Senang kata, ada duit takkan kebulur punya lar.... Sini pun ada banyak tempat pelancongan bersejarah... So, nak lawat Melaka, bolehlar jadik special tourist guide haha...

Sahabat susah & senang: sanggupkan kamu?
Sahabat... Doesn't matter Who You Are, Where U come From, I'll be there for U... haha...

huhu, pening pala den nak siapkan ni... So, untuk rantaian berikutnya, saya nak menge'tag' rakan2 di bawah ni plak... huhu...

1) Karam
2) Waadat
3) Yuzy
4) Jasmin
5) Orang Bumi
6) Biokapitalis
7) Pangasius
8) Mat Jawhi
9) Sesiapa jerlah!!!

5 comments:

Skullsplitter said...

Ya. Saya terima tag ini dengan sebulat suara tanpa rasa kecewa. Terima Kasih. Huhu~

zamspotte said...

haha...

zamspotte said...

haha...

zackzara said...

Thanks Zam! ;) Senang je kan! Hihi..

zamspotte said...

kena pulun ni... sukar jugak...